Даjтэ хоть трохы сенаvу!
Севодня нельзя голодаты! –
Едінорог нам каvэ.
А мы от глотаІм помалу
Некэ но тіп лікарсво.
Бо v мы но кырух у vабыj.
От і vры, но уставшы.
Набываj святы vабры,
Шоб і ны вздыхаты.
А jісты трэ заробыты!
Так мні наказвала маты.
І бігла корів доjіты.
Колхоз бо був главныj.
Да, есця долгы sэ.
І jіх трэ оддаваты.
А ты шо заvурывся?
А, сны спомынаіш!
Ну, ладно, міj Васька.
Даваj, зном закла2j
Яку хоть анданту
Пуд vер Кентавра.
Влага. Вона v ны святая.
Так но, з облака впала.
А ты чы хоть знаjіш,
Шо то j е Манна?
...а мы во ж катаемся,
Не скушав і лымчака жа
Свидетельство о публикации №121041505436