До Тебе, Боже, кличу...

До Тебе я всім серцем, Боже, кличу,
До Тебе у смиренні я молюсь,
Почуй мене, о, Господи, Величний,
Почуй мене, мій любячий Ісус;

Стомився я у цій земній долині,
До кого йти, куди тепер піду?
Та знаю я Ти поміч моя нині,
Лише в Тобі спокій душі знайду.

Лютує воріг душу щоб згубити,
Та вірю я поможеш Ти мені,
З Тобою буду вічно в небі жити,
Як проминуть оці земнії дні…

Життя земне так швидко пролітає,
Повне скорбот, і смутку, і тревог,
Та твердо вірю я і твердо знаю,
Що допоможе мені тільки Бог;

О, як приємно знати любов Божу,
Що тільки Він опора у житті,
Дійти до неба Він нам допоможе,
Підтримає за руку у путі.

І я стаю в смиренні на коліна,
І щирим серцем я Тобі молюсь,
Прости й помилуй мене, Боже, нині,
Почуй мене, мій любячий Ісус!!!...
                15. 04 – 2021 р.
                11 год. 45 хв.


Рецензии
Очень проникновенно, спасибо!

Амалия Клинк Вагнер   14.11.2021 13:11     Заявить о нарушении