game with flame

step toward and then step backwards
either close or far away
it's like dancing til exhaustion
only harder to play
we're once again shades of flame at the end of day
we are like shadows at night,
don't put out this candle's light!

i am touching you with my eyes
you are ready to burn the bridge
but as soon as i light up
your fire goes extinct

but again you won't let me leave
like a snake crawls your palm
and again, without a word
you're gonna start the flame!

took me firmly and then released
let me go, held in hand
we are continuing games with no rules
now it's a ceiling dance

it's game with flame
it is you and me again
game with flame
it's the same way everyday day
game with flame
if you want, let's start again
it's game with flame
year on year day after day
game with flames--
talk without sense


Linda, Игра с огнем

Шаг навстречу и шаг обратно
Вновь то близко, то далеко
Это как танцы до упаду
Только не так легко
Мы снова тени огня на исходе дня
Мы словно тени в ночи
Не погаси пламя этой свечи!
Я глазами тебя касаюсь
Ты готов уже жечь мосты
Но, как только я загораюсь
Сразу же гаснешь ты
Мы словно тени огня на исходе дня
Мы словно тени в ночи
Над пламенем свечи

Но уйти ты не дашь мне снова
Вьется змеей твоя ладонь
И опять, не сказав ни слова
Ты разожги огонь!
Мы словно тени огня на исходе дня
Мы словно тени в ночи
Над пламенем свечи
Взял покрепче и вновь оставил
Отпустил, держал в руке
Мы продолжаем игру без правил
Танцы на потолке
 
Мы словно тени огня на исходе дня
Мы словно тени в ночи
Над пламенем свечи

Игра с огнем
Это мы с тобой вдвоем
Игра с огнем
И так проходит день за днем
Игра с огнем
Если хочешь, то начнем
Игра с огнем
Год за годом, день за днем
Игра с огнем
Разговоры ни о чем


Рецензии