Крила...

А як же хочу я крила мати,
Та щоб до хмароньки той дістатись,
Де небо світле, де сила волі!!!
Де думки чисті, де ясні зорі!!!

Де спокій в серці, відсутні бурі...
-Хмаринки, милі, чому похмурі? -
Візьму в долоні хмаринку тую:
-Летимо зі мною, летим помандруєм!

А Я маю крила, я можу злетіти!
Я можу із хмарами погомоніти!
Поезія-крила, натхнення - то сила!
Хто вільний душею, той і має крила!!!


Рецензии