Что значит быть настоящим украинцем!

Що таке бути справжнім українцем!

Ви зрозумійте друзі українцем мало називатись
Їм треба в повнім сенсі щиро та  по Божно бути
За справу чесно постояти і за правду битись
Своеї цілі домагатись а не скиглити не нити

В чужі "городи" своїм   носом  не запхатись
Хіба коли би вас  господар трохи припросив ;
Не пустословити, не лаятись  без діла не хитатись;
І за роботу братися,старатися  і до  останніх сил.

З сусідом свої ближнім в злагоді та мирі
Прожити щасливо з родиною дітей зрости
Не заздрити чужому лиху не зрадіти нині
А біль чужий сприйняти як свій власний біль

Шляхом тернистим, важким, та  вузеньким,
Свій тяжкий хрест  з молитвою покірно понести;
Коротше кажучи щоб бути справжнім українцем
А значить то "боротися, не здатися,ї знайти".

Автор Широков А. А. 14.04.2021 г Киев Украина.


Рецензии