Будуй

Будуй
Все, що не слід руйнувати.
Сьогодні щастя буде тисячевимірним...

А завтра
Виросте фундаментом вічності,
Де твої слова стануть
Скелетами ідеалів.

Живе
Усе, що рано знищувати.
Розквітають
Хащі розмаринових метафор,

І тому будуй,
Залишаючи своє жало
На стінах
Мого палацу.

23.03.2015


Рецензии