VS

Непробачувана передбачуваність
Кличе мене до себе латиною.
Всі стежки вишиті зоряним світлом,
Всі аромати землі
Ведуть до невагомості.

Безпробудна реальність,
Руйнівний конструктор,
Піраміди з павутиння,
Задуха сторінок.

Штучна природа
Шепоче громом
Про омріяні факти
Під час засліплюючих затемнень
Убивчого життя.

24.03.2015

За мотивами романів-антиутопій


Рецензии