Йди трасою п шки

Йди трасою пішки.
Харчуйся веселкою.
Почуй симфонію лайки
Та заспівай колискову
Мовою крил метелика.

Втримайся на підборах гордині.
Не звертайся по допомогу
на шляху до Маріанського жолоба пристрасті.
Виринай, тримаючи величезну рибину знання.

Спали свої попередні обіцянки вогнем рішучості.
Змий з обличчя нещиру посмішку.
Вийди за межі звичок.

Не питай, з чого зроблені міфи,
Бо можеш стати
їхньою невід'ємною часткою.


Рецензии