Герметично?

Зсередині назовні
виринають спогади
наядами
отруйно-
принадними.

Ми танемо
в необов'язковості.
"Ні" мені тисячократні -
то непочуті тобою
"Браво!",
і тому виверни
Всесвіт душі на біс,
поки не пізно.

Ніхто не побачить,
бо кожен засліплений собою.


2015


Рецензии