Вийти за лапки

Вийти за лапки.
Ніколи не обертатися.
Ти поставиш трикрапку
льодом посеред квітня.
Ти поставиш риторичне питання
спекою,
Ти змиєш мої сумніви
хвилею,
Я закреслю правило
"не писати про...",
але якщо не цей потяг, то що?
Термодинаміка?
З радістю, але в липні стане зимно
від невимовності.

2015


Рецензии