GMT-5

Брехня про щастя стане правдою,
і щастя (некласифіковане, живе
і вже напіврозчавлене, ще й профановане підковами)

несеться вгору з незалежністю
крихких цитатно-сніжних
келихів...

А ми, старі, незмінно стежимо,

як зачиняє хтось

Америку.

10.06.2015


Рецензии