Самiсть 2. 0
єдине питання, яке могла б поставити –
це питання про погоду.
Навіщо, якщо є Google?
Якби я знову почула твій голос,
я почала б порівнювати його з дощем або шовком,
але мій Шовковий шлях лежить до Філармонії.
якби ти торкнувся мене, я почала б нервувати,
тому що землетруси в Непалі –
завелика ціна за кілька місяців чи років насолоди.
16.06.2015
Свидетельство о публикации №121041105909