the flowers magic flight

the last barricades winter will finally sweep away
the time gives remedy to us--what is your struggle's sway?
we sleep at the edge of times, there's no judgement over dreams
and states and empires crumble, and dead cities' ruins steam

and only believing all this, you're ready to get up and fight?
but whats going on in heavens? THE FLOWERS' MAGIC FLIGHT!

to helpless and weak of spirit the life's giving one more chance
forever remain oblivious to woes, and be one of us
the ones who were mumbling prayers, it's time to be rising up
we'll never be light again? are we only grief and dust?

but if you believe all this--are you gonna rise and fight?
but whats going on in heavens? THE FLOWERS' MAGIC FLIGHT!

when time crushes kingdoms and heavens, all over their many sides
what's better than earthly pleasures? what's better than you and i?
this careless calm's only meant for the ones who are laying in earth
as soon as the heart's beat is on, start after it running forth

and having shed very last dust, are you ready to rise and fight?
but whats going on in heavens? THE FLOWERS' MAGIC FLIGHT!



Para Bellvm - Волшебный полет цветов

Последние баррикады Сметет наконец зима
Нам время дает лекарство Что стоит твоя борьба?
Мы спим на краю столетий Над спящими нет суда
И рушатся государства И мертвые города

Ты только поверив в это На подвиг идти готов?
Но что происходит в небе? ...волшебный полет цветов

Беспомощным и трусливым Дается последний шанс
Останься навек счастливым И будь лишь один из нас
Тех кто бормотал молитвы Пора поднимать с колен
Мы больше не будем светом? Мы только печаль и тлен?

Но если поверить в это - На подвиг идти готов?
Но что происходит в небе? ...волшебный полет цветов

Когда небеса и царства Ломаются по краям
Что лучше земных богатств? Что лучше чем ты и я?
И этот покой беспечный Для тех кто лежит в земле
Лишь снова забьется сердце Бегите за ним вослед

Стряхнув с себя прах последний На подвиг идти готов?
Но что происходит в небе? ...волшебный полет цветов


Рецензии