ever cold

i am seeking you, you know--you are always on the go
neither warmth, nor a hand
you are fearing a new meeting, always tell me time's a treatment--
for i am correct
in the dark lake of salvation there's no bliss or resurrection
we have been dead for long
your hand's touch is like a plough,  i don't even see a shadow
and dead eyes are looking on

ever cold,
all your heart is, all your heart is ever cold

at the sunset, at the threshold, without sadness without woes
day will die, silly light..
over houses white rider, over fields and over gardens
leaving his trace behind..
sounds dying, birds in flocks, somewhere sun is melting snow
we do not have a care for them
i am seeking you, you know--you are always on the go
i am dreaming, you are dreaming--but for two, there's no dream

ever cold,
all your heart is, all your heart is ever cold

i am seeking you, you know--you are always on the go
neither warmth, nor a hand
you are fearing a new meeting, but i don't think time's a treatment--
for i am correct


 Para Bellvm - Вечный лед

я ищу тебя, ты знаешь - ускользаешь, убегаешь,
ни руки, ни тепла
ты боишься новой встречи, говоришь, что время лечит
потому что я прав
в темном озере спасенье - ни добра, ни воскресенья
нас давно нет в живых
твоих рук прикосновенье, я не вижу даже тени
и глаза мертвы

вечный лед -
твое сердце, твое сердце
вечный лед
вечный лед

на закате, на пороге, (без печали, без тревоги)
гибнет день, глупый свет...
белый всадник над домами над садами и полями
оставляет свой след
звуки тихнут, птицы в стаях, где-то снег под солнцем тает
нет нам дела до них
я ищу тебя, ты знаешь - я мечтаю, ты мечтаешь
нет мечты для двоих...

я ищу тебя, ты знаешь - ускользаешь, убегаешь,
ни руки, ни тепла
ты боишься новой встречи, только вряд ли время лечит
потому что я прав...


Рецензии