four coins

is this what you dreamed of, what you waited for?
to see through that one day there's such golden dawn
in which among clouds will shine and turn
four silvery suns, four silvery coins

but roads they're running and still running on
to valley of shadows, hiding from morning
as if they don't watch but just slowly burn
four silvery eyes, four silvery coins

they won't ask but ax just a bit later on
and world will shake as if under a storm
on silvery wings, see as they're flying on
four silvery arrows, four coins



Пикник - Четыре монеты

Того ли хотел, о том ли мечтал
Дождаться однажды такого рассвета
Что в ветреном небе сверкнут в облаках
Четыре серебряных солнца, четыре монеты

Да только дороги бегут и бегут
В долину теней укрываясь света
Как будто не смотрят, а медленно жгут
Четыре серебряных глаза, четыре монеты

Не спросят и скосят минуту спустя
И мир пошатнётся как будто от ветра
На крыльях серебряных, видишь, летят
Четыре стрелы, четыре монеты


Рецензии