Бочка вина-только для питья!

"Как на украинском будет
Клаудия Шиффер,леди Гага
и Вин Дизель?
-Клавка Черепиця,панi
ШоШо,та Iван Солярка"

Юмор из "Одноклассников"


Вже толку з пьяноi,та
глухоi панi ШоШо нема...
Тому ми вирiшили з нею 
в дижцi вина втопитись...
Але там було мiлко,та
близько до дна...
Повезло Iвану Солярцi
з Клавкою Черепицею
з дiжки напитись!


Рецензии