mail boxes
and i'll leave with empty hands
with this scary emptiness
lock with key for lengths and lengths
guess my envelope got lost
in the trains and airplanes
wandered off while on the road
in some unfamiliar place
the new letters are not coming in
and where are you, and where am i?
the empty mailboxes are standing
like drawbridges on either aside
dearest mailmen, how i beg you
find my greeting in that heap
among thousand newspapers
in your bags so full and deep
seems my envelope got lost
in the trains and airplanes
wandered off while on the road
in some unfamiliar place
Саруханов Игорь — «Ящики почтовые»
Загляну в почтовый ящик,
И останусь ни при чём,
С этой страшной пустотою,
Запираемой ключом.
Потерялся мой конвертик
В самолётах, поездах,
Заблудился по дороге
В незнакомых городах.
Не приходят письма новые,
И где-то я, и где-то ты?
Пустые ящики почтовые,
Как разведённые мосты.
Не приходят письма новые,
И где-то я, и где-то ты?
Пустые ящики почтовые,
Как разведённые мосты.
Дорогие почтальоны,
Разыщите мой привет
В ваших сумках неподъёмных
Среди тысячи газет.
Потерялся мой конвертик
В самолётах, поездах,
Заблудился по дороге
В незнакомых городах...
Свидетельство о публикации №121041001532