Реальн сть!

       Реальність!


                Спасителю Ісусу Христу
                і Пренепорочній Матері Сина Божого
                з любовю і благоговінням
                присвячується


Велика тайна
у Христі предста
дух звернений
та не на себе — на Христа
й от — врощений у участь —
днесь Хреста! й Христа...
і далі...
живота світ став нереальним!
все суєта...
ти вийнятий
тайна любові ти
Любов і пам’ять — ти
і боляче
торкнутися до суєти...


й там, в церкві, — більшає
реальність
—! і —
в Воскресіння
збіглись вже всі далі!
і радісна — веселість
і в Єдності вже ти!!
«Ад, де твоє є жало?»
Реальність! —
смерть більш не переважає!..

09.04.2021,
ранок


Рецензии