Що ви зна те про бiль?

Що Ви знаєте про біль?
Що про біль Ви знаєте?
Ті, що без чуття
За що мене ви хаєте?
Що Ви знаєте про біль?
Що відомо вам про неї?
Це не просто в рану сіль.
Це вже муки Прометея!
Біль - терзання щогодинне!
Не секундне, що стихає.
Щогодинне і невпинне!
Те, що душу Вам ламає!
Що Ви знаєте про біль???


Рецензии
Не знаю почему, но мне очень нравится стиль Малороссии...

Тамара Чучук   09.04.2021 13:31     Заявить о нарушении