Clavus clavo pellitur

Так витісняються з ножен мечі.
Так загартований лід.
Клич мене, клич мене, не мовчи
В цей незнайомий світ.
Клич мене в нетрі нових бажань,
Вирви з моїх долонь
вірність нерівності. Диким стань.
Не лишусь осторонь.
Всі зорепади ведуть до нас,
Падуб – коронний ген.

Хтось заховає іконостас
В низці забутих тем.

(c) Maryna Tchianova

2016


Рецензии