Х! ба ти не чув?
Христос на Голгофі за грішних вмирав.
За нас Він поніс на собі тяжкий хрест
Й на ньому помер, щоб ти жив і воскрес.
Тебе врятував від печалі й біди
Ти радість Спасіння сьогодні прийми.
Прийми Його милість, що з Неба дає,
І Духом Святим, як дитя обійме.
Господь підіймає, коли ти упав
Й поставить на ноги, щоб міцно стояв.
І поруч, невидимо, буде іти
Дорогу до Неба поможе знайти.
Тебе не залишить ніколи, повір!
Він добрий є Батько для доньок й синів.
Заблудлих чека опівночі й в півдня
Ось Він виглядає, Його ти дитя!
Свою нагороду дощем весняним
На тебе проллє під промінням рясним.
Розквітнеш, як квітка в красі, в пелюстках
Зростеш пишним плодом на пружних гілках.
На крилах міцних в височинь полетиш,
Від горя- туди, де є світло і тиш.
Туди, де за хмари летить вільний птах,
Нема де кордонів, лиш воля в вітрах.
Невже не повіриш, невже не прийдеш?
Невже Світло світу в цю мить відштовхнеш.
І Небо зрадіє з твого прибуття,
Навічно запише у книгу життя.
02/02/21
Свидетельство о публикации №121040800104