Щоби вiдчути вiчнiсть, треба - мить...
Одну лиш мить, вдивляючись у небо.
Ви ж бачили, як повний місяць спить:
годинником, де стрілки – без потреби?
Наш вимір часу – не секундомір
і навіть не на Ратуші годинник.
Наш час – дитячий сміх і світу мир,
і щастя бути разом безупинно.
І щастя – як нічого не болить.
І щастя – залишитись чоловічним...
...Щоб збудувати пристрасть, треба – мить.
Щоб збудувати щастя, треба – вічність...
Свидетельство о публикации №121040700978
Миклош Форма 20.04.2021 23:31 Заявить о нарушении