Не сотвори себе кумира!!!

Не сотвори собі кумира і не буде розчарувань!) ми самі створюємо та обираємо собі пастухів, наділяємо їх  ресурсами, повноваженнями та сліпою довірою, а потім щиро дивуємося, що він їм не відповідав.... так скло не винне, що ви побачили в ньому діамант))) справжніх, гідних одиниці.... яких ніколи не видно... серед базару! на базарі обирають тільки тих, хто найкраще себе продає: голосніше та дорожче, як це сталося на Майдані)
Вільна Птаха


Рецензии