***
Піймала себе на думці... з чим-ким у мене асоціюється слово "закоханість"??? найперше, що вискочило в асоціативному ряді - метелик!) закоханість таке саме легке, яскраве, пурхаюче, жертовне почуття, яке летить без всяких побоювань на світло, знаючи, що може згоріти... лише, заради ОДНОЇ МИТІ!!!! недаремно, саме при почутті закоханості ми говоримо: "метелики в животі") Ну і навіяло...
Метеликом я пурхаю, лечу на світло...
Напевне знаю, свої ніжні крила опалю,
Але важливо, що душа моя розквітла,
Розтанула ця квітка, що була із кришталю...
25.02.2017р. Вільна Птаха
Рецензии