Якби свобода була часткою

Якби свобода була часткою...
Та вона - поле з високим ступенем напруги.
Свобода - це щодня визначатися з власною правдою,
Стираючи з пам'яті все недолуге.
І зустрічі є, мов одкровення,
І радість буває, як небо, чиста,
І кожен читає свої знамення
На манускрипті чарівного міста.

(c) Марина Чиянова

з коментарів до творів Олександра Теслі (Україна)


Рецензии