В осiннiй лiс зайшла Весна...
нєтто нєт, нє круто: любо братто в брутто; то смерть й "братерським" оккупантам...
Старий живОпис увесь скис: лиш лис щось нишком ніс на ліс...
на що він й ріс...
та й має хист?
жиріє, лис...
рижіє ліс??
й скрізь ліз той ніс...
й пацючих рис???
в портретах лис...
виглЯда ж біс!
курам на сміх...
не всіх ще згриз!!
а псам сам гріх...
виймати з риз!!!
Свидетельство о публикации №121040607090