***
Коли мені хочеться осудити людину - я завжди кажу собі: "стоп-зупинися", жодна інша людина не зобов'язана відповідати твоєму мірилу, досвіду, твоїм урокам, уявленням... у неї по-своєму "стерті чоботи"...тому, ти не маєш права засуджувати чиюсь унікальність, чийсь невідомий шлях!
Вільна Птаха
Рецензии