эссе
Як же ви помиляєтеся, мої любі!) Кожна людина змінюється щодня! її гранує життя, із каменю перетворює в брильянт! вона росте і мудрішає... тому ніколи не кажіть ніколи!!!)
Ти навіть зовнішньо кожного дня змінюєшся і вже не так виглядаєш, як учора... твоє волосся росте, зморшки збільшуються, погляд стає глибшим, шкіра висихає.... а внутрішньо тим паче... Людина - це природа, її частина! вона, як вода... не завжди чиста та прозора... завтра в силу обставин, погоди - мутніє, висихає чи наповнюється.... людина, як вогонь... він не горить однаково і постійно... є іскра, горіння, затухання, вуголь, зола... людина, як земля... сьогодні вона усіяна квітами, завтра там бур"яни, трава, пустир.... людина, як повітря: сьогодні тихо, завтра вітер, буря... і так само, вона змінюється під впливом людей і навколишніх, обставин... не змінюється лише основа, стержень, Дух! а все інше - життєві надбання і мудрість!)
30.05.2017
Вільна Птаха
Свидетельство о публикации №121040505134