***

Шановні наші воїни!!! Почуйте нас!!!!! тих, хто ще не розучився думати, чиї мізки ще не зруйнувала пропаганда змі-зомбування та псевдо-патріотичні лідери!(( Дякую вам, але я, як і більшість, обрали МИР мирним Майданом!!! досить смертей, досить зламаних доль, досить "око за око", бо вже всі осліпли!( все навкруги нам показують олігархічні канали лише чорним, як норму((( ми відвикли вже від білого, кольорового.... ці кольори наша, викривлена за 5 років війни-чорнухи, свідомість сприймає, як відхилення((( біле ми називаємо чорним, бо так волає змі та педрошатун, а чорне (грабіжників та бариг) ми називаємо білим(((( ми розучилися самі  думати, аналізувати та критично мислити, бо за нас це роблять змі тих, хто 5 років тому ціною, знову ж, чужих смертей, дорвався до корита аби розділити Україну, утопити її в крові та безкінечно грабувати  і  володарювати((( і тільки в наших руках малювати не чорні квадрати вже 6-ий рік, як вам навіює педро під гучними "патріотичними" лозунгами та гаслами, а яскраві картини нашого захоплюючого, конструктивного,  "созидающего" (моє улюблене слово), наповнюючого справжнім життям та прощенням, а не смертями, сльозами та руйнацією нації, буття!!! повертайтеся додому і будуймо разом сильну, розвинену, єдину Україну, а руйнація, розпалювання ворожнечі та війна породжує лише вдів та сиріт та вигідна шакалам, які під масками майдану приховують справжні звірячі оскали жадібних, алчних монстрів та істинні мотиви загарбання влади і панування((( ви для них, як і нарід, лише, засоби та інструменти!(( почуйте нас!!!
2019


Рецензии