Каб любiць Беларусь
Жытнім полем ты ўранні прайшоў?
Спеў пачуў жаўруковы, пяшчотны,
А з валошак вяночак ты сплеў?
Слухаў землю, што гутарыць з намі
Шэптам дрэў, спевам птушак з нябёс?
Калi так, зразумееш i сам ты:
Беларусь - гэта наш з табой лёс!
Свидетельство о публикации №121040502682
Владимир Сурнин 29.04.2021 12:49 Заявить о нарушении