эс
Політика - це болото, багнюка, в якій копирсається кожна особа, яка туди вступила...спочатку вона чиста, але з часом болото засмоктує, вимазує і ця особа звикає жити в болоті і вже не копирсається, перетворюючись на свиню і насолоджуючись болотом, чекає своєї участі на убой або вимазує й інших, щоб у різника був вибір((( єдиним виходом з болота - є зачепитися за рятувальну гілку і виповзти з нього, поки тебе не засмоктало повністю.... я прийняла таке рішення - виповзти з цього політичного бруду, шлаку, фекалій, які ллються з усіх боків, засмоктуючи все навколишнє....
Я ніколи не була в жодному таборі і далі не хочу... комусь періодично симпатизувала, але з такою ж періодичністю і розчаровувалася, з чого отримала досвід та зробила певні висновки: Україна, перетворена порошенком-зеленським в об'єкт і цей процес є незворотнім((( жодним опозиціонерам, активістам, патріотам, націоналістам Україна не потрібна і вони її готові або продати, або покласти на плаху, - бо кожен з них просто рятує свою с.аку, паразитуючи в парадигмі взаємозаміняємих режимів аби різник обрав сьогодні не його!((( Так само і надалі, я не хочу бути засобом чи інструментом в чужих руках, бо є господарем самій собі! адже, моя найголовніша ціль та мета: йти до Творця, до єднання зі своєю Суттю, Духом, Душею через життєве сприйняття різних форм взаємовідносин з відповідальністю за обрані рішення та прояви.... тож, своє бачення я і надалі буду мати та розширювати свій кругозір якнайширше, але в жодне болото будь-чиїх постів вступати не буду, жодних коментарів з приводу політики... Вдячна буду, якщо віднесетеся з розумінням, а як ні, - то я не засмучусь!) Хай щастить всім нам на шляху до Себе! Кожен обирає Сам свій шлях і, так само, Сам має нести відповідальність за своє рішення і вибір!!!
Свидетельство о публикации №121040309310