4uвырд-Лы

 She was
as an
  thi Irish Demon- ъ

 ФЫ-ты - killed all
i
  stupid
  friends  und Freindlix

 Она - бедняжка
выдумовола  - image

 With standard of the  height - > s
was I- myself
So Proud  Ъ
  that what would say to you I' had been saying for a hundred-times

 But not
 to You

I ' ll
 fuck u  all    
 !!- !

  it - is итыз - зэ  - стн-дарт 

 7

 Да , -  пошли -б


 ко  ,  на- - х
уй !  Но - тепер-д  :

 - Ни-обехьяны больше  -  Yetty  !
 


Рецензии