Весна у сво х вар ац ях,
лине в тишу пташиним співом.
ще коли зацвітуть акації,
небо буде безкрайо сивим.
ще коли потепліють вібрації
і прокинуться тихі води,
Ми змагатимося в номінаціях
у змаганнях жіночої вроди
Свидетельство о публикации №121040300172