Там, Где Ты Есмь!

* * * ТАМ, ДЕ ТИ Є! * * *

(1 куплет)

Будь посмішкою яскравою Бога -
                Посміхнись!
Будь в промінях сонця, знову і знову -
                Не журись!
Цей світ неповторний - життєва основа,
                Подивись!
Радій кожній миті, знову і знову -
                Схаменись!


(Приспів)

Там, де ти є (3 раза) - Сонце знову зійде!
Там, де ти є (3 раза) - Любов тебе знайде!


(2 куплет)

Хай ноги рушають у подорож Духа -
                Не зупиняй!
Не закривай очі, рота і вуха -
                Серцем рушай!
Що буде з тобою, відкриє дорога -
                Не страшись!
Будь посмішкою яскровою Бога -
                Посміхнись!

(Приспів)

Там, де ти є (3 раза) - Сонце знову зійде!
Там, де ти є (3 раза) - Любов тебе знайде!


* * *

Музика та голос:
https://youtu.be/Wzmcr0HMM_8


Рецензии