Квiтень

               

 Зачаруй мене квiтень так сильно,               
 Щоб торкатись долонь i дерев.               
 Вже природа натхненням вагiтна,               
 I мiж ранком багато перерв.               

 Зачаруй мене квiтень так рясно,               
 Щоб вдихати повiтря святе.               
 В серцi знову самотностi вальси.               
 I життя, як тарiлка, крихке.               

 Зачаруй мене квiтень так вiрно,               
 Щоб закохано вiрити снам.               
 Я люблю мiсяць сонячний сильно.               
 В ньому мiсце красивим зiркам.               

 Зачаруй мене квiтень так нiжно.               
 Народилася в ньому i я.               
 Я обожнюю квiти в хатинi.               
 I поезiя - доля моя.               

 01. 04. 2021


Рецензии