проб1ло на ф1ло-

У світлі світ, чи темрява панує –
Він є, але – допоки ми існуєм.
Дає нам відчуття і почуття –
Нам, тим, хто вийшов й піде у сміття,
Між датами лишивши просто риску, –
Мільярдами, яким немає списку.
Немає списку – безлічі світів,
Де кожен – в темряві, чи в світлі – в самоті.


Рецензии