Бувай здорова

Автор слів, мелодії та виконавець - Бруна
Пісню можна послухати за посиланням:
https://www.youtube.com/watch?v=tvcAvQyc_AE

1к.
У кожного чоловіка
Є право на спокій і втіху.
Це зовсім не означає,
Що жінку він зневажає.
Є час дарувати квіти,
Кохану боготворити.
Але настає година
Й почути повинна єдина:

ПРИСПІВ:

Бувай здорова, Моя кохана, -
Піду до друзів, Загою рани.
Ну скільки можна Мене пилити?
Від струсів мозку Дай відпочити. (Хоч трішки)
Хоч би на хвильку - Годинок пару:
Піду до друзів, Загою рани.
Я повернуся! Можливо скоро!
Моя кохана, - Бувай здорова!

2к.
У лицарів і джентльменів
Є дама сердечна і леді!
Та кожен хоч інколи прагне
Із себе обов'язки зняти.
Підняти з друзями чарку
За Мері, Луїзу, Одарку,
Але щоб в цю мить подалі
Гуляли кохані кралі...


Рецензии