Св ти

         Світи


                Присвячується Всецариці Марії
                і святому Григорію Паламі


І слово правди світ переверта.
І слово з Світла виговорюю.
І так було те Паламі Григорію,
Хоч дряпайся аж до вершин —
                й світло Христа! —
Та знов вертатися
з посвяченням
у людське море...


А слово яке, Господи, даси?
Слово пряме, а дивляться в історію.
Слово із вічності на всі часи!
Ти можеш, і таке даси,
і Ти даси.
Я виговорюю?
Та електричні є —
і це б
заворушились полюси?


Благословенний Ти єси!!

28.03.2021,
свято св. Григорія Палами


Рецензии