Беларусь2020

Час збіраць каменні,
А мы наламалі дровы
І не разумеем чамусьцi,
Свабодаю пахнуць аковы.

Усiх апячатай вакцынай,
Якая завецца народнай,
І толькі тады атрымаеш
Той вынік неверагодны.

Каб дыхаць патрэбна здароўе ,
Надвор'е , паветра, свабода.
Аднак становішча рэчаў
Нацэлена супраць народа.

Нядоўга табе засталося!
Прад Богам свой твар не схаваеш!
І ведай, што крыўдай люцкою
Свой род ў праклен апранаеш!

Ты карнік, ты кат і забойца
Усяго Беларускага Сонца!


Рецензии