Перш крокуси

     Перші крокуси


                Друзям моїм
                Лесі і Назару
                Романюкам
                з любов’ю присвячується


Так що і землю в небо
ще струмить
ох біля церкви
злата пахкалка горить!


із землі виведено
як за одну мить
мов щоби серцем —
пошуміли
ми...


в оздоблення глибинам
вглиб пливе
ввіря серцям глибокий
спокій
як —
нове!


і скільки в Богові ми —
ще зітхне... живе!


27.03.2021


Рецензии