Всё - enough

  She's got tits
und
     every-thing

 eight-cylinders
Marina
   machine


No one to catch
her
 No even try

 8-cylinder
units

  I call this -  bolid

She isnt woman from
the Toki-o

 Брильяант  ъ
последний
 на груди
  искрит

Взлетая каждый раз
towards
Лишь думаю
об Ней , 0h , Боже - Господи 

 !


Рецензии