154. Бережiть матусю, поки ще жива... Пiсня
Говоріть їй ніжні, лагідні слова !
Хай її серденько ніколи не болить,
Вас за це Господь благословить !
Приспів:
Мамо. я до тебе пригорнуся,
Поцілую й тихо Богу помолюся,
Попрошу у Нього щастя і здоров"я,
Щоб ще довго ти мені жила !
2
Час так швидко плине, видно сивину,
Та в важку хвилину, до матусі йду...
Хоч пройшла немало дорогою життя,
Я для мами завжди як дитя !
Проіграш:
3
Ночі недоспала, мамо дорога,
Нас оберігала, ростила як могла ...
Шлях наш направляла до Бога кожну мить,
Хай тебе Господь благословить
Ганна Горбатюк. 8.03.2021.
Свидетельство о публикации №121032704017