Курт Швиттэрс. Симультанное каа гээ дээ

каа гээ дээ      такэпак      тапэкэк
катэдраале      такэ            тапэ
драале             такерак       кэк кэк
каа тээ дээ      такэпак       тапэкэк
катэдраале      такэ             тапэ
драале             такэпак       кэк кэк

(все:)               оовэндуумир         

каа тээ дээ      диимаан      тапэкэк
катээдрале      диимаан      тапэ
драале             диимаан      кэк кэк
диимаан          - - - - - - -     диимаан
                диимаан               
               
(все: )              аавандуумир


Рецензии