Славянки славянкам рознь

В своих стихах я русских женщин

Вообще славянок я ругал,

И нецензурно выражался,

Порой я их и оскорблял,

Но кто они- объекты "травли"?

Обиженки  за рубежом,

Они видосики нам пилят,

Где оскорбляют нас гуртом,

И в устной, и в печатной форме

Внушают что мы лошаки,

И некрасивые, пьянчужки,

В общем- тупые дураки,

Что избалованы вниманьем,

Не ценим мы вообще все их,

И женимся на иностранках,

Уже обходимся без них...

Но есть достойные славянки,

Милы, красивы, хороши,

Они вообще-то не спесивы,

Они и в общем-то умны,

Фургоны, самолеты водят,

И что-то дома мастерят,

И делают они макеты,

Строгают, пилят,стих прочтят,

На пианино, на гитаре сыграют

Песни нам они,споют, станцуют,

Приготовят, преподают нам языки...

Мужчины,- тоже самородки, они

Порядочны, добры,нет меркантильности

Вступают в брак только лишь из-за любви,

Достойных женщин крайне мало,

Достойные мужчины есть,

Их ценят, любят иностранки,

В России их не перечесть!


Слов'янки слов'янок ворожнечу

У своїх віршах я російських жінок

Взагалі слов'янок я лаяв,

І нецензурно висловлювався,

Часом я їх і ображав,

Але хто вони-об'єкти "цькування"?

Обіженкі, за кордоном,

Вони відосікі нам пиляють,

Де ображають нас гуртом,

І в усній, і в друкованій формі

Вселяють що ми ослиці,

І некрасиві, п'янички,

Загалом-тупі дурні,

Що розпещені увагою,

Чи не цінуємо ми взагалі все їх,

І одружуємося на іноземках,

Уже обходимося без них ...

Але є гідні слов'янки,

Міли, красиві, хороші,

Вони взагалі-то не пихаті,

Вони і в общем-то розумні,

Фургони, літаки водять,

І щось вдома майструють,

І роблять вони макети,

Стругають, пиляють, вірш прочитано,

На піаніно, на гітарі зіграють

Пісні, нам вони, заспівають, станцюють,

Приготують, викладають нам мови ...

Чоловіки, - теж самородки, вони

Порядні, добрі, немає меркантильності

Одружуються лише через любов,

Гідних жінок вкрай мало,

Гідні чоловіки є,

Їх цінують, люблять іноземки,

В Україні їх не перелічити!


Славянкі Славянка рознь

Наогул славянак я лаяў,

І нецэнзурна лаяўся,

Часам я іх і абражаў,

Але хто они- аб'екты "цкавання"?

Обиженки, за мяжой,

Яны видосики нам пілуюць,

Дзе абражаюць нас гуртом,

І ў вуснай, і ў друкаванай форме

Выклікаюць што мы коні,

І непрыгожыя, п'янічкі,

У общем- тупыя дурні,

Што распешчаны ўвагай,

Не які шануецца мы наогул усе іх,

І женимся на іншаземках,

Ужо абыходзімся без іх ...

Але ёсць годныя славянкі,

Мілыя, прыгожыя, добрыя,

Яны наогул-то не пыхатыя,

Яны і ў агульным-то разумныя,

Фургоны, самалёты водзяць,

І нешта дома майструюць,

І робяць яны макеты,

Габлююць, пілуюць, верш прачытаю,

На піяніна, на гітары згуляюць

Песні, нам яны, праспяваюць, станцуюць,

Прыгатуюць, выкладаюць нам мовы ...

Мужчыны, - таксама самародкі, яны

Прыстойныя, добрыя, няма меркантыльнасці

Ўступаюць у шлюб толькі з-за любові,

Годных жанчын вельмі мала,

Годныя мужчыны ёсць,

Іх цэняць, любяць іншаземкі,

У Беларусі іх не пералічыць!


Рецензии