Соvid-19

Бутюн алемни шаширдын
Хайырсиз СОVID - АЛАЙ
Халкълара сагълыхлар керек
Инат вирус - АЛАЙ

Башкъа беля арттырдын
Бинълернен джанларын алып - АЛАЙ
Не огъадар япыштын
Сен инсанларгъа - АЛАЙ

Дуньямыздан тез ёкъ ол
Хыянет вирус - АЛАЙ
Адамларни хорлама
Къайт артыны - АЛАЙ

Юртумиз даим тыныч яшаб
Сагъ-селямет олсун - АЛАЙ
Бутюн алем берекети
Буюрсын халкъыма - АЛАЙ!

          24.03.21 г.


Рецензии