if it wasn t for the war
and yet i dream of you just like before
how could we live without one another
my darling, if it wasn't for the war
and maybe i've grown old before my time
but in this there's not your fault at all
we would've been so beautiful a couple
my darling, if it wasn't for the war
and you again are stretching hands toward me
and rising from the side of no return
to school for so long would've gone our grandkids
my darling, if it wasn't for the war
my home's gate by no one's knocking bothered
and from this silence i grow deaf and cold
you would be older and i would be younger
my darling, if it wasn't for the war
ЕСЛИ Б НЕ БЫЛО ВОЙНЫ
Музыка Марка Минкова
Слова Игоря Шаферана
Еще до встречи вышла нам разлука,
И все же о тебе я вижу сны.
Ну разве мы прожили б друг без друга,
Мой милый, если б не было войны!
Наверно, я до срока стала старой,
Да только в этом нет твоей вины.
Какой бы мы красивой были парой,
Мой милый, если б не было войны!
И снова ты протягиваешь руки,
Зовешь из невозвратной стороны.
Уже ходили б в школу наши внуки,
Мой милый, если б не было войны!
Никто калитку стуком не тревожит,
И глохну я от этой тишины.
Ты б старшим был, а я б была моложе,
Мой милый, если б не было войны!
Свидетельство о публикации №121032209910