nothing sacred left
water flow
little coal
far away
window had opened widely
floorboards burst in violent weeping
in the mirror guests uninwited
winked and seemed to some among us
don't be sad
don't be shy
take a bow
and take a stroll
patient one looks on very sharply
nameless marched off oh-so broadly
guilty one keeps quiet so jolly
cloud hover on so high and high
it will hum
and it will sing
and it will hurt
the ground under feet
tired one will bury the dead
blinded one will conquer the shade
fallen one will pick up a star
apple from apple tree, fire from flame
to the Moon
just an arm's length
to the Shaolin
a half hour's walk
open space, and nothing sacred left
it will mourn
it will fall
off the head
a weedy hair
Гражданская Оборона, "Простор Открыт"
Понесло
По воде
Уголёк
Далеко-далеко
Распахнулось настежь оконце
Скрипнули навзрыд половицы
В зеркале незваные гости
Подмигнули — померещились кому-то из нас
Не горюй
Не робей
Поклонись,
Да пойди погуляй
Зорко смотрит вдаль терпеливый
Широко шагает прочь безымянный
Весело молчит виноватый
Облачко порхает высоко-высоко
Загудит
Запоёт
Заболит
Под ногами земля
Мёртвого схоронит уставший
Радугу осилит ослепший
Звёздочку поднимет упавший
Яблочко от яблони — огонь от огня
До Луны
Рукою подать
До Китая пешком
Полшага
Простор открыт
Ничего святого
Загрустит
Упадёт
С головы
Сорный волосок
Свидетельство о публикации №121032209525