Мен мусылманмын жумактагы кыз

Коктем болып ар жылы умиттенем,
Конил кусын сайратып оянамын.
Омирди мен барибир суйе берем,
Оз жагынан ол дагы тартпас салкын.

К;ктем болып ;р жылы ;міттенем,
К;;іл ;;сын сайратып оянамын.
;мірді мен б;рібір с;йе берем,
;з жа;ынан ол да;ы тартпас сал;ын. 

Ей, ішкі сыншыл сені ;алай жо; дейін?
Кедергі болып т;рсын жарысып.
Алладан б;рын с;йлеме ма;ан ;арсы.
Ойланам ;зім, ;ле;ді ;зім жазып.

Балды мен м;лде ашаламаймын,
Жорамал керекті емес дуалама.
Менен бас;а жаратылыссы; т;рлі,
Кетші айналайын,  мыстаны;а.

Мен м;сылманмын ж;ма;та;ы ;ыз,
К;рді; асыл тастар та;ып ал;ам.
Маза; ;ылып шайнай берме са;ыз,
С;рама;ам сенен ештеме аш шайтан!

К;мек с;ра;ан;а кетесін ;й емеспін са;ан,
;ру;;ын Джабарут дейтін адам;а.
Керек емес ма;ан проблемалары,
;ош келуін к;тіп ж;рмін ж;бымны; ж;н.



*Джабарут- жын шайтандар ;лемі.


Рецензии