Дерева у снах... Огорожi...

Дерева у снах… Огорожі…
Розіп’яті болем хрести…
Стежинки і лавки порожні…
Наскрізно – весняні вітри…

Впокоєні рештки старого…
Полеглі у Землю тіла…
Колишні життя за порогом,
Означеним сердцебиттям…

Вчорашні думки і тривоги…
Обійми… Насмішки… Краса…
Близькі і далекі дороги…
Здобутки і втрати… Слова…

Були… Відчували… Бажали…
Шукали… Єднались… Могли…
І знали, й не знали… Злітали
В освячені Світлом Світи…

Огорнутий Тишею простір…
Буття й не-буття… Мертва кров…
Каміння… Гілля… Сонце… Просинь…
Весняні вітри крізь Любов…

20.03.2021


Рецензии