про послiдовнiсть Фiбоначчi
за першим вдихом перший крок,
за першим кроком слово,
за словом позір до зірок,
а звідки крок до мови;
ліхтарик, шибка, ніч, піїт,
до тих зірок драбина,
доки читатиме нарід,
доти живе країна
Свидетельство о публикации №121032202969